Roletne i komarnici

Dodatni prateći elementi PVC stolarije koji služe za zaštitu od sunca, svetlosti i insekata.

Roletne

Maksmalna privatnost i zaštita od sunca uz najbolje roletne

Prozori obezbeđuju neophodnu prirodnu svetlost u prostorijama i daju pogled na svet izvan samog objekta. Međutim, iako vaš pogled može biti fantastičan, uzmite u obzir činjenicu da kako vi posmatrate sva dešavanja kroz njega, tako i drugi spolja, mogu da vide šta se dešava u vašoj kući. Roletne će vam pomoći da sprečite neželjene poglede i zaštitite svoju privatnost.

UV zračenje je štetno i to ne samo za vašu kožu, nego i za vašu kuću. Sunčevi zraci koji direktno prodiru kroz staklo bez ikakve barijere, mogu značajno oštetiti unutrašnjost prostorija. Posledice najviše trpe drveni podovi, nameštaj i tepisi. Oštećenja se prepoznaju po izbledelosti, ispucalosti ili promeni strukture. Postavljanje roletni je najbolji način da sprečite propadanje vaših stvari.

Roletne i komarnici pvc alu stolarija

Prednosti roletni:

  • Privatnost unutar objekta
  • Sprečavanje gubitka toplote
  • Zaštita od sunčevih zraka
  • Zaštita od prašine i spoljašnjih uticaja

Postavljanje odgovarajućih roletni za prozore daje vam moć da sami podešavate količinu svetlosti i toplote u vašem domu ili poslovnom prostoru. Samim tim, štitite i sebe i svoju imovinu od štetnih UV zraka.

ZATRAŽITE PONUDU, RASPITAJTE SE O DETALJIMA ILI SAZNAJTE ŠTA MOŽEMO DA URADIMO ZA VAS I VAŠ OBJEKAT.

Ili pošaljite upit mejlom na:

Komarnici

Efikasna zaštita od insekata i prirodna ventilacija

Mušice, komarci, paukovi ili gušteri, mogu predstavljati veliki problem, pogotovo u letnjem periodu kada su otvoreni prozori i vrata skoro pa neophodni. Iako je na tržištu mnogo proizvoda koji pružaju neku vrstu zaštite, komarnici su i dalje najpopularniji i najefikasniji metod u borbi protiv insekata i gmizavaca. Osim toga, oni u velikoj meri štite i od polena koji se prenosi vetrom.

Komarnici koje proizvodi Nenad Building Solutions, izrađuju se po meri i tačnim dimenzijama. Ovo omogućava apsolutno poklapanje sa stolarijom i sprečavanje ulaska insekata. Komarnici su takođe prozračni, tako da vazduh nesmetano cirkuliše.

Prednosti komarnika:

  • Pouzdana barijera za insekte različitih veličina
  • Lako montiranje i prilagodljivost svim dimenzijama
  • Esteski i vizelno moderni
  • Lako čišćenje i održavanje
  • Manji procenat alergena u prostoriji

Naša firma proizvodi komarnike od najkvalitetnijih materijala. Upotreba najnovije tehnologije i originalnog dizajna obezbeđuje ne samo zaštitu od insekata, već i estetski moderan izgled.

Bez obzira da li želite pomoć u određivanju dizajna prozora, materijala ili boje ili želite da se raspitate o cenama i ugradnji, Nenad Building Solutions vam stoji na raspolaganju.