ALU prozori

Bez obzira da li gradite novi dom ili planirate da zamenite već postojeće, stare prozore, ključno je da izaberete kvalitet.

ALU prozori
Nenad Bulding Solutions

Pošto je vaš dom vaša najvrednija investicija i u njemu ćete provesti najveći deo vremena, zamena starih prozora bi trebalo da bude na vrhu vaše liste priorieta. Alu prozori naše proizvodnje povećavaju vrednost svakog objekta ali i kvalitet života ljudi koji borave u njemu.

Prozori pružaju prozračnost, toplinu i lepotu. Zbog njih, čak i male prostorije deluju veće i udobnije.

Kupovinom ALU prozora dobijate:

  • Smanjenje troškova grejanja ili hlađenja
  • Više prozračnosti i zdravije okruženje
  • Lako održavanje bez napora
  • Manje buke, prašine i alergena
  • Stolariju koja traje 30 i više godina
  • Lepši izgled i veću vrednost objekta
ALU prozori - profil - Nenad Bulding Solutions

Ukoliko želite da razgovarate sa stručnjacima u oblasti alu stolarije, možete nas kontaktirati, zatražiti ponudu ili zakazati termin sastanka, pozivom na broj:

Ili pošaljite upit mejlom na:

ALU prozori - stolarija - Nenad Bulding Solutions

PREDNOSTI ALU PROZORA

Zaštita od provala

Stariji prozori se mogu lako otključati ili prisilno otvoriti jer ne ispunjavaju osnovne standarde bezbednosti. Loše dihtovanje, tanko staklo, zastarele brave i materijali koje je lako iskriviti, su stvari koje dovode u pitanje bezbednost vašeg doma.

Tehnologija koju koristimo i naša moderna proizvodnja, donose prozore koji su sigurniji nego ikad. Čvrstina materijala i funkcija zaključavanja i brava, nude najbolju sigurnost od provala.

Mirniji život uz manje buke i zagađenja

Urbane sredine pružaju mnoštvo pogodnosti ali takođe donose i probleme u vidu prašine, alergena i buke. Savršeni okviri, efikasno uklapanje i debljina stakla koje ugrađujemo, se efikasno bore protiv svih zagađivača, pružajući mirno i čisto okruženje.

Dodatne funkcije, poput roletni, smanjuju prodiranje prašine, tako da ćete provesti manje vremena na čišćenje a više uživajući u pogledu kroz vaš novi prozor.

Vreme je za nove ALU prozore

Novi alu prozori za vaš dom pružaju mnogo više od svih navedenih prednosti u kojima ćete uživati u godinama koje dolaze. Kupovinom alu prozora ne samo da ćete sačuvati vašu porodicu i imovinu bezbednom nego ćete smanjiti troškove energije i značajno poboljšati uslove i kvalitet života.

Bez obzira da li želite pomoć u određivanju dizajna prozora, materijala ili boje ili želite da se raspitate o cenama i ugradnji, Nenad Building Solutions vam stoji na raspolaganju.