PVC vrata

Ključnu ulogu u bezbednosti vašeg doma, njegovom izgledu i njegovoj energetskoj efikasnosti čine kvalitetna PVC vrata.

Zašto PVC vrata?

Vrata su lice vaše kuće, zgrade ili bilo kog stambenog i nestambenog objekta. Dizajn, materijal, bezbednost i dugotrajnost su samo neke od odlika stolarije koju proizvodimo. Osim što moraju da izgledaju elegantno i budu funkcionalna, potrudili smo se da naša PVC vrata ispune i druga očekivanja.

PVC vrata Nenad Building Solutions proizvodnje su:

  • Najekonomičnije rešenje u toplotnoj izolaciji prostora
  • Bezbedna su i nude visoku zaštitu od spoljašnjih uticaja
  • Pružaju dovoljno svetlosti
  • Jeftinija su opcija u odnosu na druge materijale
  • Ekološki su prihvatljiva
PVC vrata - stolarija - Nenad building solutions
PVC vrata ulazna- stolarija

ZATRAŽITE PONUDU, RASPITAJTE SE O DETALJIMA ILI SAZNAJTE ŠTA MOŽEMO DA URADIMO ZA VAS I VAŠ OBJEKAT.

Ili pošaljite upit mejlom na:

PREDNOSTI PVC VRATA

Toplotna izolacija

Pvc materijali koje koristimo u proizvodnji i konstrukciji su odličan izolator i samim tim, nude veoma visok nivo toplotne efikasnosti. Izborom naših vrata dobićete hladniji dom leti, dok će vam zime biti znatno toplije.

Povoljna i jednostavna ugradnja

Prilagodljive dimenzije pvc vrata omogućavaju laku i jednostavnu ugradnju uz minimalna ili skoro nikakva oštećenja zidova. Ovo direktno smanjuje dodatne troškove obrade, koji vas čekaju nakon neprofesionalne ugradnje ili neodgovarajućih proporcija stolarije.

Održavanje i dugotrajnost

PVC je materijal koji ne truli, ne savija se, ne deformiše se usled vremenskih prilika i ima najnižu cenu u ukupnom održavanju koje nikada nije bilo lakše - nema lakiranja, šmirglanja niti popravke, a za savršenu blistavost dovoljna vam je samo mokra krpa i malo deterdženta.

Moderan dizajn

Osim što su energetski efikasna, laka za postavljanje i obezbeđuju sigurnost, sva naša vrata dolaze u elegantnom i modernom dizajnu. Bilo da renovirate staru, rustičnu kuću ili gradite nov objekat, njihov stil će se apsolutno prilagoditi.
Ukoliko ste u dilemi oko izbora modela pvc vrata, preporuka je da stupite u kontakt sa našim stručnjacima koji će vam izaći u susret i odgovoriti na sva vaša eventualna pitanja.