O nama

Nenad Building Solutions je vodeća građevinska kompanija koja već dve decenije pretvara ideje klijenata u stvarnost. Osnovana 2002. godine sa sedištem u Nišu, naša firma je vrlo brzo svoje poslovanje proširila na više delatnosti u oblasti proizvodnje i pružanja usluga u građevinarstvu.

Proizvodnja stolarije

Eksperti smo u proizvodnji aluminijumske i pvc stolarije i imamo 15 stalno zaposlenih u ovom pogonu. Svu stolariju takođe distribuiramo i montiramo. Naši prozori i vrata krase više objekata u mestima širom Srbije, kao što su Kopaonik ili Beograd. Međutim, nismo se zaustavili samo na regionu. Izuzetnom kvalitetu naših proizvoda svedoče i objekti koji se nalaze u drugim državama, poput Belgije i Italije.

Direktna gradnja

Naši investitorski projekti, nalaze se na preko deset lokacija. Na ovim stambenim objektima, naša firma je poslovala od samog starta i arhitektonskih rešenja, pa sve do prodaje useljivih stanova po principu ključ u ruke. Trenutni projekat ovog tipa nalazi se u Nišu i sadržaće višeporodični stambeni kao i poslovni prostor.

Svakom pojedinačnom projektu pristupamo stručno i savladavamo izazove u građevinarstvu. Uspešno smo gradili podjednako i u privatnom sektoru poput izgradnje luksuznih kuća, ali i u industrijskom ili komercijalnom sektoru kao što su hale za Austrotherm i Bex.

Saradnici i podizvođači

Kao generalni izvođač, Nenad Building Solutions ima uspostavljenu grupu podizvođača, čiji broj prelazi dvadeset. Njihove mogućnosti se prostiru od najjednostavnijih građevinskih radova, do višestrukih projekata koji zahtevaju više nego profesionalan pristup. Sa ponosom ističemo i da smo u oblasti dekorativnih građevinskih radova kao inovatori, prvi na teritoriji Srbije, postavljali demit fasade.

Nenad Building Solutions je više od građevinske firme. Mi smo glavni izvođači, investitori, nosioci i menadžeri svakog projekta. Znamo da se svakom poslu mora pristupati ozbiljno, profesionalno i sa poštovanjem rokova i kvaliteta. Dobra saradnju ostvarujemo podjednako sa svima, klijentima, saradnicima, zaposlenima i dobavljačima, jer osnova svakog uspešnog biznisa proizilazi iz poverenja i kvalitetnih odnosa.

Brine vas ograničen budžet, složen projekat ili bilo kakav problem. Kontaktirajte nas i uverite se da ništa nije nemoguće ili nerešivo. Zapamtite, naši najveći uspesi nastali su kada drugi nisu bili u stanju da ponude bilo kakvo rešenje.