PVC prozori

Sigurnost, kvalitet i izuzetna izolacija, čine naše pvc prozore najboljim izborom pri kupovini.

PVC Prozori
Nenad Building Solutions

Kompletna stolarija koja izlazi iz našeg proizvodnog pogona je idealna za sve klimatske uslove i uz nju dobijate najprijatniju atmosferu u svom domu. Pvc prozori imaju efikasnu toplotnu izolaciju, što svodi na minimum gubitak toplote zimi ali prodor iste leti. Ugradnja kvalitetnog stakla je takođe od velikog značaja za uštedu energije i niže račune grejanja ili hlađenja.

Prednosti PVC prozora:

  • Izuzetno otporan i dugotrajan materijal
  • Izolator buke, kako spoljašnje tako i unutrašnje
  • Različite opcije boja, dizajna i veličina
  • Otpornost na klimatske uslove
  • Lako čišćenje i rukovanje
  • Proizvodi se u potpunosti mogu reciklirati
PVC prozori - stolarija - Nenad building solutions

ZATRAŽITE PONUDU, RASPITAJTE SE O DETALJIMA ILI SAZNAJTE ŠTA MOŽEMO DA URADIMO ZA VAS I VAŠ OBJEKAT.

Ili pošaljite upit mejlom na:

ŠTA DOBIJATE KUPOVINOM
PVC prozora

Sigurnost

Sigurnost je uvek najveći prioritet u Nenad Builing Solutions. Pridajemo ogroman značaj bezbednosti, kako u proizvodnji i uslugama u okviru gradnje, tako i vašeg doma. Pvc prozori su efikasni u zaštiti od provala, nasilnog obijanja ili otključavanja. Jaki okviri i čvrst materijal koji se ne deformiše u kombinaciji sa kvalitetnim staklom i sistemom zaključavanja, obezbeđuju visok nivo sigurnosti.

Prozore koji će trajati više decenija

Pvc prozori su dugotrajni i ostaju nepromenjenog izgleda tokom dužeg niza godina. Na njih ne utiču značajno nikakvi spoljašnji faktori i mogu da se nose i sa najekstremnijim vremenskim uslovima. Pvc prozori zadržavaju svoju prvobitnu strukturu, ne trule i ne korodiraju. Ugradnjom, dobijate kvalitet čija estetika i funkcionalnost ostaju nepromenjeni jako dugo.

Isplativu i zdravu investiciju

Pvc prozori su jednokratna investicija jer ne zahtevaju redovno održavanje, poput šmirglanja, lakiranja, brušenja i prepravki. Materijal zahteva samo periodično održavanje za koji vam je potrebna samo krpa, malo vode i deterdženta. Osim toga, pvc prozor je nizak provodnik toplote i kada je pravilno postavljen, značajno smanjuje gubitak toplote. Takođe, pruža i izuzetnu izolaciju od prašine, polena i zagađenja.

PVC prozori profil- stolarija - Nenad building solutions

U našoj proizvodnji trudimo se da udovoljimo svakom zahtevu ponaosob i na obostrano zadovoljstvo . Zajedno sa montažom, prilagođavamo stolariju prema vašim zahtevima i specifikacijama, tako da se savršeno uklapa u svaki objekat.

Prednosti PVC stolarije u statistici:

0%
do 80% niži troškovi za grejanje
usled uštede energije
0X
do 3x niži nivo buke
zbog perfekte zvučne izolacije
0X
do 10x viši nivo protivprovalne zaštite zbog kvaliteta materijala
i okova