ALU vrata

Naša stolarija ne ispunjava standarde kvaliteta, ona ih prevazilazi.

Zašto ALU vrata?

Najstrašnija stvar za investitore i vlasnike objekata je kada na kraju projekta shvate da im je ugrađeni materijal ugrozio ukupnu vrednost, izgled i funkcionalnost objekta. Ugradnjom aluminijumske stolarije obezbeđujete kvalitet, dugovečnost, visok nivo toplotne izolacije i veću tržišnu vrednost.

ALU vrata Nenad Building solutions

Specijalna kolekcija alu vrata koja su dizajnirana da ispunjavaju najbolje standarde performansi i modernog dizajna. Vrata čiji je životni vek nekoliko decenija.

Bez kompromisa u pogledu izgleda, takođe možete očekivati da će naša vrata raditi neverovatno dobro. Inovativni i moderni dizajni su pažljivo kreirani i izrađeni.

ALU vrata - stolarija - Nenad building solutions

PREDNOSTI ALU VRATA

  • Otporan na deformaciju, koroziju, vodu i vatru
  • Izrađena od laganog ali izuzetno izdržljivog materijala
  • Dugotrajan proizvod sa životnim vekom i preko 40 godina
  • Izuzetno niski ili skoro nikakvi troškovi održavanja

Ukoliko želite da razgovarate sa stručnjacima u oblasti alu stolarije, možete nas kontaktirati, zatražiti ponudu ili zakazati termin sastanka, pozivom na broj:

Ili pošaljite upit mejlom na:

ŠTA DOBIJATE KUPOVINOM
ALU VRATA

Bezbednost

Sigurnost je važan faktor koji uzimamo u obzir za naše klijente. Zato nudimo alu vrata koja imaju savremene sisteme zaključavanja i brave. Kombinujući čvrst materijal sa najsavremenijim bravama, nećete morati da brinete o potencijalnim provalama.

Niže račune za grejanje

Aluminijumska vrata pružaju fantastičnu izolaciju i održavaju toplinu u unutrašnjosti tokom hladnog perioda, što ih čini izuzetno energetski efikasnim. Uživajte u toplijem domu uz alu vrata sa poboljšanim zadržavanjem toplote i smanjite vaše račune za gejanje.

Uštedu u novcu

Ulaganje u kvalitetnu stolariju je investicija koja se na duži vremenski rok višestruko vraća. Ako pri kupovini uzmite u obzir i činjenicu da alu vrata praktično ne zahtevaju nikakvo održavanje osim periodičnog brisanja, onda će vam računica biti još jasnija.

ALU vrata ulazna - stolarija
Za sve klijente, dostupan je i online obrazac kojem možete pristupiti klikom na dugme